Testimony: kerap selesema dan batuk

Ini Concern Pn Nurulhuda dari Seri Kembangan semasa beliau nak cuba Agel untuk anak beliau :

Ini adalah feedback awal selepas memberikan anak beliau supplement Agel :

According to my super upline, yang dah berada in Wellness Industry for 30 years, pengguna Agel yang condition agak kronik, atau selalu amalkan ubat2 moden, atau selepas pembedahan akan mengambil masa sedikit untuk pulih. Ini kerana dalam tubuh pesakit dah terlalu biasa dengan ubat-ubatan tersebut dan produk Agel kena buat kerja lebih dalam tubuh seseorang itu untuk melakukan pemulihan.

Lagi satu, cara makan mesti betul selain dose yang sesuai dengan umur dan keadaan pesakit. Pastikan mengambil air banyak untuk proses detox. Lagi satu, tolong tunggu atleast 7-10mins baru minum air selepas mengambil produk Agel. Ini kerana teknologi Suspensi Gel, menyimpan nutrient di dalam Gel dan hanya menunggu masa untuk diserap ke dalam darah dengan cepat. Jadi berikan masa untuk nutrient tersebut diserap ke dalam sistem badan kita dahulu.

For some condition, misalnya baru-baru ini beliau deal dengan pesakit Kanser Payudara, di mana keadaan pesakit ketika itu tak boleh pakai baju, sangat kepanasan & kesakitan. Kena lumur ais pada tubuhnya. Beliau bernasib baik berjumpa dengan Upline saya ni. Beliau diberi 2 Pek UMI untuk dimakan sekaligus pada malam tersebut. Keesokan harinya beliau terima call dari anak pesakit untuk order 1 kotak kerana merasakan kesan yang lebih baik. Alhamdulillah.

Note : Yang baik datangnya dari Allah dan yang kurang adalah dari diriku sendiri yang kekurangan.

Credit to Alin.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s